Közlemény 2017. március 17.

👉Tanintézményünkben a személyes ügyfélfogadást felfüggesztettük.
Bármilyen kérdésük, problémájuk van kérjük, forduljanak ez előző bejegyzésekben megadott elérhetőségek réven iskolánkhoz.
👉Iskolaépületeinkben titkársági szolgálatot működtetünk naponta 8-12 órák között kizárólag a telefonos vagy email-es ügyrendezés érdekében.

Pontosítás az online módon történő beiratkozással kapcsolatban:

👉A meghosszabbított tanítási szünet ideje alatt, további utasításokig a gyermekek beíratása előkészítő osztályba online módon lehetséges.
A
https://inscriere.edu.ro/cerere/registration.html
hivatkozásra kattintva lehet ezt megtenni.

👉Amennyiben útmutatásra van szükségük ehhez, Titkárságaink telefonon segítenek ebben. A Titkárság telefonszáma az előző bejegyzéseinkben megtalálható, illetve a www.jozsefattilaiskola.ro honlapon.

👉A gyermeküket előkészítő osztályba online módon beírató szülőket kérjük, hogy az Iskola hivatalos email címére (sc.jozsefattila@eduhr.ro) küldjenek egy fotót vagy szkennelt másolatot a beírt gyermekük keresztleveléről, illetve annak a szülőnek a személyazonossági igazolványáról, aki a beíratást elvégezte.

👉Az iskolalátogatási tilalom elmúltával a szülőnek fel kell keresnie az iskolát, hogy aláírásával hitelesítse a beiratkozást!

👉A 6. életévüket szeptember 1-jéig be nem töltő gyermekek iskolaérettségi felmérése is szünetel ezidő alatt. A tanítás újraindulásával ez is folytatódik.

🧡🌳😊Megértésüket és együttműködésüket köszönjük! 🧡🌳😊
#maradjotthon