15. Jocóka Angyalai – felhívás karácsonyi adományozásra

Az idén 15. alkalomal szervezzük meg iskolánk Jocóka Angyalai nevezetű karácsonyi karitatív akcióját. A hagyományos adományozási projektünk keretén belül ajándékcsomagokat készítünk iskolánk szerényebb anyagi körülmények között élő tanítványai és családjaik, valamint a baláni 1-es számú, a város magyar tagozatának otthont adó általános iskola szegény gyerekeinek. Kérjük, iskolánk jelenlegi és volt tanítványait, valamint szüleiket, családjaikat, hogy támogassák rászoruló barátainkat játékokkal, ruházattal, édességekkel és tartós élelmiszerekkel. Az adományokat december 2o-ig lehet az iskolába behozni.

Iskolánk jelenlegi tanulói a tanítók, valamint az osztályfőnökök segítségével gyűjtik az adományokat.

Adományozó kedvű volt tanítványainkat, támogatóinkat, iskolánk partnereit, barátait arra kérjük, hogy legkésőbb december 2o-ig szíveskedjenek adományaikat az iskolába behozni. Az adományozottakról bővebb információt Ferencz S. Alpár tanintézményvezetőtől, a program ötletgazdájától és irányítójától kérhetnek az érdeklődők.

Ugyanakkor, az iskola Leonardo da Vinci Diáktársasága az őszi sulibuli bevételét egy videoprojektor vásárlására szeretné fordítani, amelyet ugyancsak a balánbányai 1-es számú általános iskola közösségének szeretne felajánlani. Ehhez is szeretettel várunk pénzbeli felajánlásokat a teljes összeg kigyűjtése érdekében. 

Köszönjük, hogy partnereink abban, hogy Karácsonyra szeretetteljes, örömteli hangulatot teremthetünk ezáltal mindenki számára!