Az INTENZÍV IDEGENYELV középiskolai osztályok iránt érdeklődő nyolcadikosok figyelmébe!

Ezennel értesítünk, hogy az idegen nyelvet intenzíven tanuló illetve a kétnyelvű IX. osztályokba csak azok a diákok jelentkezhetnek, akik ELŐZETESEN sikeres idegen nyelv próbát tettek.
Csík-körzetben két ilyen osztály indul a 2020-2021-es tanévben: a Márton Áron Főgimnázium egyik matematika-informatika osztálya (109-es kód) és a Kájoni János Szakközépiskola turisztikai technikusokat képező osztálya (144-es kód). Mindkettőben az angol nyelvet fogják intenzív módon tanítani.
Tekintettel a különleges helyzetre az idei felvételi eljárás során KÜLÖN IDEGENNZELV PRÓBÁT NEM SZERVEZNEK, hanem az idegen nyelvből az 5-8. osztályokban elért év végi osztályzatok átlagát fogják elismerni azon diákok esetében, akiknek a szülei/törvényes képviselői ezt június 2-5. között írásban kérvényezik iskolánk irányába.
A típuskérést, amely itt, de iskolánk honlapjáról is letölthető, hazaküldjük Önöknek.
Amennyiben végzős gyermekük ezen osztályok valamelyikébe szeretne felvételizni vagy be szeretné jelölni ezt/ezeket a felvételi kódlapon, kérjük, hogy a kérést töltsék ki, és küldjék vissza gyermekükkel Iskolánk Titkárságára június 5-éig!
Köszönjük!