Támogassa személyi jövedelmi adójának egy részével a József Attiláért Egyesületet!

Először is köszönjük nagy tisztelettel, hogy az elmúlt évben is támogatták személyi jövedelmi adójuk 2%-val a tanintézményünkben járó diákokat, illetve az iskola tanórán és iskolán kívüli tevékenységeinek megszervezését segítő József Attiláért Egyesületünket. 2o19-ben is számos rendezvény és esemény (József Attila Napok, A DYák napok, Interdiszciplináris napok – Legyen élmény az iskola, Kreatív bazár, tanévkezdés, Jocóka Angyalai, Csicsergők kiskórus, Zenebona tanoda, Leonardo da Vinci Diáktársaság stb.) megrendezését, valamint tanévzárási díjazások, tantárgyversenyek kiadásait támogathattuk az Önök által felajánlott összegekből.

Mint ismeretes ebben a tanévben több kerek évfordulót is ünnepel tanintézményünk. Ünnepi rendezényeink megszervezése mellett évfordulós albumot tervezünk kiadni, valamint a gyermek József Attila bronzból készült szobrát szeretnénk felavatni. Mindezek megvalósítása, illetve megszervezése érdekében nagy tisztelettel felkérjük, hogy szíveskedjenek személyi jövedelmi adójuk 3,5%-át az idén is Egyesületünk részére felajánlani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az idei 23o-as űrlap alább kiemelt részének kiválasztásával akár 2 esztendőre is kiterjeszthetik támogatási szándékukat.
Kérjük a 23o-as űrlapot szíveskedjenek személyes adataikkal kitölteni, aláírni és visszaküldeni a tanintézményünkbe 2o2o. március 6-ig, vagy személyesen leadni a megyei pénzügyi osztályon március 15-ig.

Ugyanakkor figyelmükbe ajánljuk, hogy az idéntől lehetőség adódik a magáncégek profitadójának egy részét is egyesületeknek vagy alapítványoknak felajánlani. Nagy tisztelettel felkérjük, hogy amennyiben a magánszférában tevékenykednek, szíveskedjenek lehetőségeik szerint a József Attila Egyesület tevékenységeit támogatni ezáltal is.

Köszönjük együttműködésüket és támogatásukat! 

Az űrlap ide kattintva tölthető le. 

83499237_1244161555788047_5880288008975941632_n