A FELVÉTELI ŰRLAPOK KITÖLTÉSE – 2018. JÚNIUS 29., 9.00, ALSÓ ÉPÜLET

 

 

Felhívjuk végzős tanítványaink (8. A, SbS, C és D) és szüleik figyelmét, hogy 2018. június 29-én, pénteken, a Miron Cristea utcai (alsó) épületünkben 9 – 12 órák között zajlik a felvételi űrlapok kitöltési eljárása. Ezen résztvesznek mindazon tanítványaink, akik a nyolcadikos záróvizsgát letették, nem jutottak be vokacionális (művészeti, teológia vagy műszaki rajz) és szakiskolai osztályokba, vagy úgy döntenek péntekig, hogy nem maradnak az előbb említett tanintézmények szakosztályaiba. Nagy tisztelettel kérjük az érdeklődőket, hogy előre meghatározott kód-sorrenddel készüljenek a felvételi űrlapok kitöltésére. Ehhez javasoljuk használni a Tanfelügyelőség által kiadott Felvételi tájékoztatóban található kódokat és kódlapot.
Továbbá ezennel értesítjük, hogy ugyanezen a napon, 2018. június 29-én, pénteken, az alsó épületünk titkárságán 14 és 15 órák között lehetőségük adódik az opciók számítógépes adatbázisba történő rögzítése után kinyomtatott kontrollapok ellenőrzésére.
A kódolási eljáráson résztvesznek a nyolcadik osztályt sikeresen lezárt tanulók, minden gyermek egyik szülője vagy törvényes gyámja, valamint az osztályfőnökök. Szeretettel várjuk!